Sufleu de cartofi cu carnati

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2011 | 9275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g cartofi
  • 50 g unt
  • Sare,piper
  • 3 oua
  • 200 g cascaval
  • 1 carnat
  • 100 g sos de rosii
  • Busuioc
  • Patrunjel
  • Ierburi italienesti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi cu carnati:

Cartofii se taie cubulete si se fierb in apa cu sare pana se inmoaie, apoi se scurge apa, se adauga untul,condimentele  si se paseaza mai grosier. Se  pun galbenusurile si  100 g cascaval ras si se amesteca. Albusurile se bat spuma cu un praf de care si se incorporeaza in compozitia de cartofi.

O tava termorezistenta se unge cu unt si se toarna amestecul.

Intr-o tigaie se prajesc putin carnatii, se adauga sosul de rosii si coondimentele si se mai lasa 5 minute pe foc. Pe diagonala tavii se  fac 2 adancituri paralele unde se aseaza felii de carnati si sos de rosii. In spatille ramase se pune restul de cascaval ras.

Tava se introduce in cuptorul preincalzit 45-50 minute sau pana cand  se rumeneste.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipie de pe Somes