Sufleu cu spanac

de oanapl in Mancare copii, 31 Mar 2017 | 8533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g spanac
  • 4 oua
  • 1cescuta smantana
  • 100 g telemea
  • 100 g sunca
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu spanac:

Tai ceapa marunt, sunca o tai cubulete si le calesti in putin ulei. Adaugi spanacul (fiert si tocat marunt, apoi scurs de apa), usturoiul pisat si calesti totul pe foc mic, timp de 10 minute.

Lasi sa se raceasca, apoi adaugi telemeaua data pe razatoarea mare, ardeiul tocat cubulete, galbenusurile batute si smantana.

Bati albusurile spuma si le adaugi peste restul compozitiei, apoi amesteci usor. Adaugi sare si piper dupa gust. Torni compozitia in forme mici si dai sufleul la cuptor pentru 50-55 de minute, la 170 de grade C.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ursulet din chec