Sufle de ciuperci cu crutoane

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2009 | 10915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci taiate cubulete si calite
  • 6 copanele de pui dezosate, fierte
  • 1 ardei capia rosu tocat felii
  • 1 ceapa mare tocata si calita in putin ulei
  • 4 felii de paine prajita la toaster, taiata cuburi
  • 3 oua batute pentru interiorul sufleului + 1 ou batut care se amesteaca cu cascavalul si se pune deasupra
  • 1 lingurita sare
  • ½ lingurita piper
  • 300 gr. Cascaval ras pentru deasupra
  • 1 legatura de marar
  • 2 linguri Margarina (unt)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de ciuperci cu crutoane:

Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-un vas de Jena  uns cu margarina sau unt, iar deasupra se pune oul amestecat cu cascaval si se presara marar.

Se baga in cuptorul incins si se lasa 30 minute pana se rumeneste pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de ciuperci cu crutoane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]