Sucul Sabinei

de kamy in Bauturi, 23 Feb 2011 | 6180 vizualizari

 

Am tot vazut ca ati postat pe aici sucuri naturale asa ca,vreau sa va arat si ce suc bea Sabina.Pentru ca mananca fructe fara probleme nu-i prea fac sucuri ,dar nu mamanca grapefruit care contine multe vitamine....vitamina c,potasiu,beta caroten etc.Asa ca ii fac sucul acesta vreo 1o zile pe luna(iarna)si il bea chiar cu placere.

 

INGREDIENTE

  • 1 grapefruit (rosu)mare
  • 1 portocala
  • 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sucul Sabinei:

Fructele se taie pe jumate se storc se pune sucul in pahar si gata.

Eu in pahar pun si pulpa care ramane pe grilajul storcatorului ptr ca e sanatoasa,si fiind fina trece si prin pai.

Iese 300-350 ml de suc+pulpa

TIPS-URI

1

eu portocalele si lamaile le frec cu buretele(partea mai aspra)si cu detergent de vase,dupa care le sterg,le rad fin pun zahar si pun razatura in borcan la frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Sucul Sabinei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sorbet de lamaie