Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Desi mi-am propus sa beau zilnic suc de fructe si legume, se pare ca nu prea reusesc. Dar macar in weekend cand am si mai mult timp la dispozitie, reusesc sa ma vitaminizez cu un pahar urias de suc.
Iarna folosesc multe citrice si nelipsitele mere evident, iar de curand am inceput sa adaug si morcovi si am trans concluzia ca e cea mai buna combinatie. Mai am cateva variante incercate, dar deocamdata va prezint sucul acesta.
Spalam bine toate fructele. Portocalele si clementinele le decojim. Morcovii se pot lasa si cu coaja, spalati foarte bine, eu i-am curatat totusi si cand i-am bagat in storcator i-am taiat bucati. Merele le lasam intregi si cu coaja.
Le bagam pe rand in storcatorul de fructe.
La sfarsit adaugam pudra de ghimbir si amestecam.
Turnam apoi in pahare si il bem asa proaspat.
Nu faceti decat atat cat credeti ca consumati deoarece sucul isi pierde din proprietati daca e tinut pana a doua zi.
Am cules pentru voi cateva informatii despre fructele folosite in sucul meu. Chiar daca stim ca toate sunt pline de vitamine si ajuta la mentinerea unei vieti sanatoase, nu strica niciodata sa mai citim, reamintim despre aceste beneficii.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult