Se prepara in doi timpi si trei miscari, mult mai repede decat spaghetele traditionale: dovlecelul se decojeste, apoi se fac spaghete cu instrumentul din poza (arata ca un cutit de decojit legume, dar una din lame prezinta niste striatii), apoi se lasa deoparte pana facem sosul.
Sosul este de fapt, o salsa: se pun toate ingredientele in blender...si gata sosul! Acesta se toarna peste spaghete, se amesteca bine, se decoreaza frumos si se servesc. eu nu le-am mai decorat, pt. ca ma grabeam si nici nu aveam verdeata la indemana...dar ma iertati, nu? Recunosc ca a fost delicios si o sa mananc mult mai des asa ceva.
Enjoy!
1
exista si un aparat-minune de facut spaghete din dovlecel, castravete sau vanata (se gaseste la Mall vegan Shop), dar eu nu cred sa am nevoie deocamdata de el, asa ca ma descurc cu cutitasul meu. Sau, daca nu aveti nici acest instrument, se pot taia felii subtiri cu decojitorul de legume obisnuit, apoi se taie taie bastonase subtiri cu cutitul...asta ia mai mult timp, dar ies spaghetele la fel de frumoase.