Sub vegetarian cu cremă de avocado

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 7 Feb 2013 | 2628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 franzelă italiană cu măsline
  • 1 felie ardei roșu
  • 2 frunze de salată
  • câteva rondele de ceapă roșie
  • 4 felii de castravete
  • 4 felii de roșie
  • 1/2 avocado fără coajă și sâmbure
  • 2 lingurițe muștar Dijon
  • 1 1/2 linguriță oțet de vin
  • 1/2 linguriță ulei de măsline
  • sare/ piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sub vegetarian cu cremă de avocado:

Cu ajutorul unui blender, se amestecă avocado cu muștarul, oțetul, uleiul, sarea și piperul până are consistența unui piure. 

Franzela se taie longitudinal în 2. Se unge partea interioară a fiecărei felii cu crema de avocado obținută anterior. Se așează legumele în ordinea dorită, iar deasupra se așează felia de franzelă rămasă. 

Se servește imediat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sub vegetarian cu cremă de avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco