Stufat de pui pt bebelusi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 30 Mai 2010 | 8277 vizualizari

 

pt bebelusi si nu numai, insa eu am trecut-o la copii, pt ca am facut-o fara prajeala, tocmai pt ai da si lui andutu meu mic..noroc cu el ca manacm si noi mai sanatos :D :))

 

INGREDIENTE

  • 4 aripioare de pui
  • 3 cepe
  • f putin usturoi verde
  • 2 lingurite ulei de masline
  • un praf de sare
  • suc de rosii
  • patrunjel
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui pt bebelusi:

Spalam bine aripioarele si le punem la fiert in apa cat sa le acopere, le lasam sa fiarba, spumam de cate ori este nevoie.

Intre timp taiem ceapa julien si usturoiul marunt.

Dupa ce au fiert aripioarele, punem ceapa si usturoiul, lasam pana se inmoaie si ceapa si apoi punem sucul de rosii, daca a scazut apa , mai completam cu o cana, ca sa ramana si sos ;).

Condimentam cu sare ( in cazul meu, doar f putin, noi ne-am pus in farfurie separat), luam de pe foc si asezonam cu marar si patrunjel tocat fin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui pt bebelusi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui