Stufat de miel si reteta nr. 100

de Rahela Velicu in Oaie, 27 Apr 2016 | 3865 vizualizari

 

Reteta de Pasti foarte gustoasa, numai mirosul de usturoi cu miel la cuptor este...nemaipomenit. Miroase pe toata scara :) Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/stufat-de-miel/

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • 5-6 fire de usturoi verde
  • 5 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • oregano
  • marar verde
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel si reteta nr. 100:

Am spalat carena de miel si am pus-o in cratita.

Usturoiul il taiem rondele mici si il punem peste carnea de miel( puteti sa il tocati si fasii mai mari).

Pasta de tomate o dizolvam in apa si o punem peste carne, adaugam sare si piper dupa gust.

Punem foi de dafin si presaram oregano. Dam la cuptor pentru 50-60 de minute. Cand este gata, adaugam mararul si patrunjelul tocate marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti cali putin usturoiul, daca doriti.

2

Puteti adauga si diferite condimente pentru miel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel si reteta nr. 100" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor