Stufat cu carne de porc

de Ancutsa in Porc, 26 Apr 2017 | 14320 vizualizari

 

Delicii de Paste :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 5 legaturi de ceapa verde
  • 5 legaturi de usturoi verde
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita faina
  • ulei
  • 2 pahare cu apa
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu carne de porc:

Carnea se taie in bucati mai mari sau mai mici, dupa preferinte, se condimenteaza si se rumeste bine, apoi se scoate pe o farfurie. Se taie marunt o ceapa si se caleste usor (nu se topeste) in uleiul in care a fost prajita carnea. Se completeaza cu 2 pahare cu apa, se adauga la loc carnea si se lasa sa fiarba.

 Cand fierbe apa, se adauga ceapa verde si usturoiul verde, cu tot cu frunze, taiate toate in fasii medii sau in functie de cat le doriti de scurte. In functie de optiuni si resursele pe care le aveti, puteti folosi doar frunzele de la ceapa si usturoi sau cu totul.

 Cand scade apa, se pregateste sosul: se adauga bulionul, apoi se amesteca intr-o cescuta faina cu putina apa si se adauga in mancare prin strecuratoare, pentru a evita cocoloasele. Se amesteca bine si se mai lasa un pic sa fiarba ca sa se ingroase sosul.

 Cand este gata, se poate adauga patrunjel proaspat tocat marunt.

Pofta Buna!

 Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/04/stufat-cu-carne-de-porc.html

TIPS-URI

1

Daca aveti carne afumata, stufatul va fi si mai gustos! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Ancutsa 1

27.04.2017, 10:26

Va multumesc pentru aprecieri! Nici mie nu imi place cu miel, ci doar cu porc Ma bucur ca v-a placut! O zi cat mai frumoasa va doresc!

Rocsi 1

27.04.2017, 20:25

Cred ca a iesit tare bun!

Ancutsa 1

28.04.2017, 14:10

Multumesc, Rocsi, daaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ghiveci de legume