Strudele cu branza si stafide

de cristinne in Dulciuri, 28 Aug 2010 | 18037 vizualizari

 

usor de facut si delicioase!

 

INGREDIENTE

  • branza de vaci dulce proaspata; 500 gr
  • oua: 4;
  • smantana: 100 gr;
  • zahar: 100 gr;
  • ulei: 100 ml
  • stafide;
  • esenta de vanilie
  • foi de placinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudele cu branza si stafide:

Am folosit foi de placinta cumparate pt ca sunt mai subtiri. Aluatul meu creste si se face de-a dreptul placinta..nu se mai numeste strudel:))

Se face umplutura din toate ingredientele. Se unge fiecare foaie cu ulei; se umple o foaie si apoi se ruleaza iar cu o alta tot unsa cu ullei(sa sustina mai bine umplutura). Se folosesc 2 sau 3 foi la fiecare "bucata" de umplutura. Se taie direct in tava, crude si se pune cate un cubulet de unt pe fiecare strudel taiat in tava.

Se da tava la cuptor pana se rumeneste,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Saleuri