Strudel cu mere si stafide cu aluat de foietaj

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 29 Apr 2015 | 8653 vizualizari

 

Este foaaaarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj congelat(275 gr)
  • 200 gr stafide
  • 5 mere potrivite
  • 3-5 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita cu varf scortisoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere si stafide cu aluat de foietaj:

        Am lasat aluatul sa se dezghete si am pregatit merele. Le-am spalat,le-am taiat cubulete marunte si le-am pus la calit cu 5 linguri de zahar.Am adaugat cand sau mai inmuiat merele si stafidele si scortisoara.

        Foaia de aluat dupa ce s-a dezghetat am asezat-o pe o hartie de copt ,in mijlocul ei am repartizat merele si stafidele.Jumatate din foaie am trecut peste compozitie si cealalta jumatate din loc in loc am crestat-o cu cutitul si am adus-o peste cealalta bucata si am bagat-o la cuptor.La cuptor a stat cam 25 minute, cat sa se rumeneasca.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Aluatul pentru foietaj nu trebuie uns cu nimic si nici tava, daca este antiaderenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere si stafide cu aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere, mac si crema de vanilie