se ia 4 ciuperci champignion proaspete cu palarie mare, se curata,se indeparteaza piciorusele.Se taie usor cu cutitul marginile palariilor in zig-zag.Se stropesc putin cu unt topit, se da un praf de sare, se pune in mijlocul lor o gramajoara mica de ceapa verde tocata foarte fin si un graunte de usturoi dat pe razatoarea mica, apoi se presara parmezan.Se incinge o tigaie buna (eu folosesc Doubletta)si se pun palariile de ciuperci sa se rumeneasca.Separat amestecam o lingura de branza tare si sarata cu o lingura cu varf de crema de branza cu smanatana Apetit.Se formeaza gogoloaie mici ce vor constitui perlutele.Din cele 4 palarii formam 2 stridii suprapunand cate 2 palarii si inauntru asezam perlutele de branza.Trebuie sa fie reci ciupercile, altfel se topesc perlutele.Se servesc la temperatura camerei eventual intr-o farfurie albastra pt.mai mult efect