Stiuculite cu legume la cuptor

de epurasha2bb in Peste, 5 Oct 2010 | 10160 vizualizari

 

un peste bun si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • 4 Stiuculite proaspoete
  • 1 morcovas
  • 1 ceapa
  • 1/3 ardei
  • 10 ml vin alb 
  • 3 linguri pasta de rosii
  • patrunjel verde
  • sare, piper
  • 2 -3 graunti de usturoi
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1/2 tija de praz tanar
  • pt.garnitura cartofi  sau mamaliga cu mujdei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuculite cu legume la cuptor:

Se curata pestii , se spala bine , se freaca cu sare si se da un praf de piper.se aseaza in tava si se picura ulei peste ei.Se taie morcovul rondele si se imprastie peste pesti, ceapa solzisori la fel si bucatele de ardei.Se da la cuptor si pe la jumatatea timpului de coacere se pune si pasta de rosii, vinul si zeama de lamaie.Se lasa sa se rumeneasca si se stropeste cu mujdei de usturoi.Se serveste cu mamaliguta globulete sau cu cartofi natur si patrunjel verde.(Eu cartofii natur i-am dat si un pic la cuptor stropiti cu pasta de rosii caci sotul meu nu-i suporta asa simpli, ''albi le zice el:)  )

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuculite cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biban prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti -reteta araba