Stiuca cu lamaie si rozmarin

de Panacris in Peste, 14 Mar 2011 | 11014 vizualizari

COMENTARII (18)

Lau 1

14.03.2011, 10:22

bun bun

DIANA B 1

14.03.2011, 10:34

deyutzky 1

14.03.2011, 10:34

La Ancuta 1

14.03.2011, 11:59

ce buuuunnnnn

MotanLaOale 1

14.03.2011, 12:04

pesteeee bun

divainbucatarie 1

14.03.2011, 12:20

la peste oricand...

mirela0911 1

14.03.2011, 19:15

tare bun

kamy 1

14.03.2011, 20:21

eu peste numai file dar arata f bine

LUK 1

14.03.2011, 23:13

Panacris 1

16.03.2011, 11:48

Stiuca nu prea are oase, doar sira spinarii

mamaieelena 1

17.03.2011, 00:43

hmmm ce buna este...

MVMih 1

25.03.2011, 09:34

E suficient numai 10 min? Oricum arata tare bine si mai ales ca este peste de pe la noi. Super.

Mitinita 1

25.03.2011, 09:50

super

DIANA B 1

25.03.2011, 10:10

@MVMih- la rece se lasa 10' , nu in cuptor

Panacris 1

02.04.2011, 18:36

E suficient 10 min la cuptor, doar e peste nu porc sau vita!!!

Panacris 1

02.04.2011, 18:37

Multumesc pentru aprecieri!!!

kukibella 1

02.04.2011, 18:54

mihaelar63 1

16.04.2011, 08:42

Sper ca nu musca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stiuca umpluta