Spuma de fructe de padure cu Miez de Lapte

de oana_pisicutza16 in Dulciuri, 24 Apr 2012 | 4263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 6 linguri de zahar
  • O cutie de Miez de Lapte 0 % grasimi
  • 200 g fructe de padure
  • Un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de fructe de padure cu Miez de Lapte:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, cand sunt batute albusurile se adauga 4 linguri de zahar si se mai bate putin

Fructele de padure se mixeaza cu blender-ul si 2 linguri de zahar

Se agauga piure-ul de fructe peste albusurile batute si se omogenizeaza

Spuma de fructe se serveste cu Miez de lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de fructe de padure cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (30)

diaconta 1

25.04.2012, 20:42

ce desert elegant

babi5 1

18.06.2013, 15:41

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 15:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mar copt cu crema de mascarpone