Spirale cu salam si cascaval

de LC in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 6154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 200 g cascaval
  • 300 g salam
  • ketchup (4-5 linguri)
  • oregano
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu salam si cascaval:

Intindem aluatul de foietaj si il taiem in doua parti egale.

Prima foaie o ungem cu ketchup pe toata suprafata.

Salamul il taiem fasii de dimensiuni potrivite si le asezam una sub alta la distante mici pe toata suprafata aluatului.

Radem cascavalul si punem cealalta foaie deasupra nu inainte de a o unge cu putina apa pentru a se lipi mai bine.

Taiem fasii potrivite si le rasucim pana se formeaza o spirala. Le ungem cu ou, apoi presaram oregano si le dam la cuptor in tava acoperita cu foaie de copt. Lasam la cuptor pana se coace foietajul si se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita