Spirale cu pesto si pui

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2013 | 4125 vizualizari

 

Am vazut reteta asemanatoare intr-o revistuta pentru femei . Era cu pui si ceva sos de rosii. Eu mi-am spus ca puiul merge bine cu pesto de busuioc !

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj [800 gr-2 foi]
  • 250 gr piept pui afumat
  • 150 gr mozzarella razuita
  • 1 ardei kapia.
  • 6 linguri pesto de busuioc
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri seminte susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu pesto si pui:

Scoateti foietajul la deconjelat cel putin o ora inainte de preparare

Taiati cubulete marunte pieptul de pui si ardeiul kapia .

Intindeti foile si le ungeti cu pesto de busuioc .

Asezati pe foie cuburile de ardei si depui avand grija sa le repartizati uniform .

Presarati mozzarella razuita,rulati cu grija foaia ajutandu-va de folia de sub ea

Ungeti ruloul de aluat cu lapte si presarati semintele de susan .

Puneti aluatul la congelator 30 minute.

Taiati din ruloul de aluat  rondele de 2-3 centimetrii grosime .

Asezati aceste rondele intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

Coaceti la cuptorul preincalzit 20-30 minute pana incep sa se rumeneasca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu pesto si pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pinguini