Un meniu rapid şi gustos.
Curăţăm legumele şi le spălăm.
Răzuim morcovul pe răzătoarea mare, apoi îl călim în ulei încins, adăugăm ceapa cubuleţe şi lăsăm până se pătrund bine. Stingem cu pasta de roşii.
Curăţăm şi spălăm fileul de pangasius, apoi cu un şerveţel absorbant ştergem surplusul de apă de pe acesta. Porţionăm peştele în cubuleţe.
Punem peştele peste sosul care fierbe, condimentăm cu sare, piper după gust, lăsăm să fiarbă mestecănd din când în când, apoi spre final punem usturoiul tăiat fin şi busuiocul.
Până se pătrunde totul punem apa cu o lingură de sare, la fiert pentru paste.
Când fierbe apa turnăm pastele în aceasta şi le fierbem până devin aldente.
La final amestecăm pastele cu sosul de peste.
Se serveşte calduţ.
Poftă buna!
1
se poate folosi orice alt tip de paste sau peşte;