Spirale cu crema de curmale

de aziz in Prajituri, 7 Noi 2010 | 4795 vizualizari

 

prajiturele cu specific arab,se fac in general de sarbatori ,simple si usor de mestesugarit...

 

INGREDIENTE

  • 600 gr margarina(3 pachete)
  • 1kg faina alba
  • 1 pahar apa
  • 2 plicuri praf de copt

    Pt umplutura:

  • 200 gr marmelada de curmale(sau nuttela,
  • marmelada de fructe,gem,etc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu crema de curmale:

se amesteca toate ingredientele ,se obtine un aluat fraged care se imparte in 8 bucati care se tin la frigider 30 min;se scot pe rind;se intinde foaie ca pentru rulada( mai mult lunga decit lata);se unge foaia cu marmelada (gem,ciocolata ,etc)se ruleaza ,se preseaza cu degetele putin  apoi o taiem in feliute groase de 2 -3 cm.se aseaza in tava pe hirtie de copt sau folie de aluminium si se dau la cuptor,20-25 min la 180 grade.se scot pe o tava intinsa se lasa la racit apoi se pudreaza si.....pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu crema de curmale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (11)

aziz 1

07.11.2010, 11:55

diace legatura are .......cu prefectura cind ne apuca facem si gata nuuuu?!!!sarbatoare, nesarbatoarece conteza important e sa ne simtim bine

vanilla 1

09.11.2010, 17:50

numa bune la o cafeluta!!!

epurasha2bb 1

11.11.2010, 10:50

super frumos!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
PRAJITURA CU MERE SI GLAZURA-post