Spätzle la tigaie cu ceapa si masline

de Corinuta in Paste, 15 Iun 2013 | 6435 vizualizari

 

Prima data cand le incerc, tare bune si rapid de facut, cu siguranta am sa mai fac si alte variante!

 

INGREDIENTE

  • 400 g spätzle
  • 50 g unt
  • 2 fire ceapa verde
  • 10-12 masline fara samburi
  • sare, piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spätzle la tigaie cu ceapa si masline:

Se pune untul la topit intr-o tigaie de marime medie, se adauga spätzle si se prajesc 5 minute amestecand din cand in cand. Se taie ceapa rondele si se pune peste spätzle, se mai prajesc 2-3 minute, apoi se adauga si maslinele taiate rondele si se ia de pe foc. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat. Se servesc calde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti adauga la sfarsit si putin patrunjel tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Spätzle la tigaie cu ceapa si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]