Spata de porc la cuptor si cartofi cu rozmarin

de alice_ciobanu in Porc, 9 Apr 2012 | 11193 vizualizari

COMENTARII (16)

aziz 1

09.04.2012, 15:10

iammmmm!!!

Panacris 1

09.04.2012, 15:16

Delicioasa!

diaconta 1

09.04.2012, 15:20

mai doamna Alice,n-ai decat sa-i zici cum vrei ca mie-mi place am zis si gata
si vreau si cu cartofi....multi

T I M E A 1

09.04.2012, 15:37

tare buna

alice_ciobanu 1

09.04.2012, 16:01

pupici!

Lau 1

09.04.2012, 17:14

ce bine arata

MotanLaOale 1

09.04.2012, 18:17

bun bun

Maria68 1

09.04.2012, 18:38

super delicios

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 18:41

imi place tare mult culoarea de la carne

deyutzky 1

09.04.2012, 19:11

Bya Ralu 1

09.04.2012, 19:34

super

adry88 1

09.04.2012, 20:18

yammi!foarte gustos

Rocsi 1

09.04.2012, 20:31

Dar bun mai e

Sim0na 1

09.04.2012, 20:58

Vai cum arata... Minunat de delicios!!!

iry-gabriela 1

09.04.2012, 21:27

imi vine sa pap tot.....

mamaieelena 1

10.04.2012, 11:56

bunaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci in sos de rosii - Simplu si rapid

de laura_n 7

ieri la 14:48

Cornuri pufoase cu magiun si nuci - Reteta usoara si gustoasa

pe 16.07 la 18:12

Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 16.07 la 09:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spata de porc la cuptor