Sparanghel la aburi cu sos de lamaie

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2011 | 8206 vizualizari

 

Cu doi ani in urma nu mancam sparanghel...pur si simplu nu-mi placea deloc. Acum imi place foarte tare...il mananc si crud cu mare placere.
La inceput cand cautam o reteta mai deosebita sa il incerc am gasit pe retete -de -vis ceva ce mi-a atras atentia. E chiar grozava!

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi sparanghel
  • zeama de la o lamaie
  • 50 gr unt
  • sare dupa gust
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la aburi cu sos de lamaie:

Spalam sparanghelul si indepartam coditele. le taiem de acolo de unde au elasticul legat.

Punem apa la fiert si asezam sparanghelul la aburi timp de 5 minute.

Scoatem sparanghelul si il legam in manunchiuri cu fire de patrunjel.

Pregatim sosul:

 Punem untul in tigaie, stoarcem lamaia si amestecam pana la omogenizare...e nevoie de putin piper si sare dupa gust pentru un sos  delicios. Stropim cu el sparanghelul si-l decoram dupa dorinta...e atat de bun!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la aburi cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

16.01.2011, 19:34

Brandusa multumesc de pont esti o dulce
Cris scumpa...multumesc
Ligiuta frumoasa multumesc

Miti...hay la masa
Kamy...fac special pentru tine

babi5 1

20.06.2013, 14:47

Panacris 1

11.04.2017, 08:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus- cus cu 3 feluri de branza