Sparanghel cu cascaval, la cuptor

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 7538 vizualizari

 

E pentru prima oara cand fac sparanghel..si nu aveam nici cea mai vaga idee cum se gateste...am ales aceasta varianta simpla...a iesit...asa si asa...am tot auzit despre gustul extraordinar al sparanghelului...o prietena care e in State il tot lauda...dar pe mine nu m-a dat pe spate...oricum...

 

INGREDIENTE

  • o legatura de sparaghel verde,  vreo 12 buc au fost...
  • cascaval ras
  • 2 oua
  • sare piper
  • o rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel cu cascaval, la cuptor:

Sparanghelul l-am spalat si apoi rupt de partea de jos, am lasat doar partea moale, proaspata. L-am oparit intr-o oala cu apa sarata, vreo 3 minute l-am lasat.

L-am scurs apoi si asezat pe o farfurie. Am batut ouale si am adaugat cascavalul ras, sare, piper...am dat sparanghelul prin acest amestec...a fost cam greu, ca nu prea s-a lipit de el...credeam c-o sa iasa mai bine.

Am pus firele de sparanghel intr-o tava unsa si am dat la cuptor pana s-au rumenit .Am servit asa simplu, cu felii de rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu cascaval, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

adasev12 1

17.06.2011, 21:14

motane....
ruxy...pe mine nu m-a prea incantat....dar recunosc ca nici nu stiu sa-l gatesc....

adasev12 1

17.06.2011, 21:15

miuta....
eduard..... da, e bunut....
ionela....

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:10

buuun

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval (2)