Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2010 | 4515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 25 gr pesmet
  • ½ lingurita chilli
  • 1 lingurita paprika
  • 185 gr sparanghel alb din conserva
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale:

Incinge uleiul intr-o tigaie, adauga pesmetul si prajeste-l pana cand devine crocant si s-a rumenit.Adauga cilli si paprika, amesteca si ia cratita de pe foc.Pune sparanghelul intr-o cratita,pe foc potrivit, acopera-l cu apa fierbine si lasa-l cateva minute pe foc, cat sa se incalzeasca.
Intre timp, fierbe ouale cu tot cu coaja, in apa cu sare, timp de 3-4 minute.Dupa ce ouale au fiert atat cat albusul sa se faca iar galbenusul sa fie inca moale, trece-le printr-un jet de apa rece apoi taie-le cate un capacel.Aseaza ouale in suporturi de oua.Pentru servire, imparte sparanghelul in 3 farfurii, presara-l cu pesmet iar langa acesta aseaza cate un ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati