Punem soia la hidratat cateva minute, apoi la fiert la foc mic in putina apa cu sare. Lasam sa fiarba cca 5 minute, pana se umfla si patrunde usor furculita in bucatelele de soia. Scurgem apa in care a fiert, adaugam 3 linguri de ulei si lasam la prajit la foc potrivit pana se rumeneste dupa preferinta. Asezonam cu sare si piper, apoi oprim focul, stropim cu sos de soia si lasam jumarelele acoperite pana in momentul servirii. Pentru spanac curatam usturoiul, il tocam marunt si il sotam in 3 linguri de ulei, 1-2 minute. Adaugam spanacul (congelat am avut eu), apoi 1 cana cu apa si lasam sa fiarba la foc mic 15 minute. Amidonul se dizolva in 1/2 cana apa, adaugam apoi amestecul obtinut peste spanacul de pe foc, amestecam si lasam la fiert pana se leaga sosul. Stoarcem zeama de la 1/2 limeta, adaugam dupa gust sare si piper si servim sosul cu jumarelele de soia rumenite. Pofta buna!