Si un degetel :) BBk tragea de mine, din toate partile, mi-a stricat pozele si oul meu perfect!
Tocam legumele si le calim in 2 linguri cu ulei. Adaugam spanacul (intreg sau tocat), acoperim vasul cu un capac si il lasam 10 minute la foc potrivit, cat sa se patrunda spanacul. Rosiile la trecem prin razatoare si le adaugam peste spanac impreuna cu pasta de rosii. Potrivim de gust cu sare si mai fierbem aproximativ 10 minute cat sa scada sosul format. Intre timp pregatim oul posat ce se va servi impreuna cu spanacul. (intr-un vas cat mai ingust, punem apa la fiert, adaugam otetul si incalzim apa pana la punctul de fierbere, fara a o da in clocot; spargem oul intr-un bol micut si il adaugam in apa; il lasam sa fiarba pentru 3-4 minute, tinandu-l strans cu ajutorul a doua linguri. Il scoatem apoi, cu grija, pe un servet de hartie pentru a absorbi surplusul de apa) .
Pofta buna.