De seara. ;)
Pentru a le putea umple, pregateste niste clatite putin mai groase, adica toarna mai mult aluat in tigaie. :)
Umplutura se pregateste foarte simplu: in tigaia incinsa pune 2 linguri de ulei in care calesti ceapa si usturoiul si adauga ciupercile. Asezoneaza cu sare, piper si boia de ardei si in 2 min umplutura e gata.
Pune apa la fiert si cand ajunge la punctul de fierbere sparge cate un ou intr-un bol, pe rand si toarna-le usor in apa. Lasa la fiert pt 2 minute la foc moale, apoi scoate ouale cu o paleta pe un prosop de hartie.
Ia cate o clatita si incalzeste-o in tigaie inainte de a o umple. Pune din umplutura de ciuperci si impacheteaza marginile clatitei peste umplutura, in asa fel incat sa se formeze un patrat.
Pune clatita pe un pat de salata, asaza un ou posat in mijloc si decoreaza cu rosii cherry si cateva feliute de ciuperci.
Pofta buna!