Spanac cu sos

de adriana_bobu in Mancaruri de post, 12 Noi 2010 | 4656 vizualizari

 

Desi suntem in noembrie , in piete sunt tot felul de verdeturi....azi am luat spanac proaspat si am facut o mancare buna si sanatoasa cu el.

 

INGREDIENTE

  • 1kg spanac proaspat
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta tomate 
  • 1 lingura vegeta
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu sos:

se spala bine in 2-3 ape spanacul; se toaca marunt ceapa si se trage cu uleiul adaugandu-se imediat spanacul . Dupa ce s-a inmuiat spanacul, se adauga vegeta si cele 2 linguri pasta tomate desfacuta in putina apa. se mai lasa 10 min si mancarea e gata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

kamy 1

12.11.2010, 22:59

mama mea facea asa spanaculce dor imi e

nadina73 1

14.11.2010, 11:00

de obicei il fac cu lapte ,trebuie sa incerc si varianta ta

adriana_bobu 1

14.11.2010, 11:15

e f bun si nu se pierd vitaminele....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac, cu leurda