Spanac cu smantana

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 6068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac(eu am folosit spanac care a fost fiert,apoi congelat)
  • 50 g unt sau ulei
  • 1 lingura faina alba
  • 1 ceapa
  • 300 ml lapte
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri smantana
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana:

Ceapa taiata marunt se caleste in 50g ulei, apoi se adauga spanacul pe care l-am decongelat si il lasam 2 minute, apoi adaugam laptele, cateii de usturoi zdrobiti, smantana si sare dupa gust. Daca este prea subtire punem faina amestecata cu putin lapte pentru a ingrosa sosul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]