Curatam spanacul, il spalam in mai multe ape si il oparim 5 minute in apa cu sare.
Ciupercile si ardeii se curata si se spala.
Se taie fasii si se calesc in 3 linguri de ulei impreuna cu bobitele de mustar, sare si piper dupa gust. Adaugam 1 cescuta de hrisca, 1 cescuta de apa si lasam sa fiarba pana scade apa si se umfla hrisca.
Lasam amestecul obtinut sa se racoreasca, apoi il trecem prin robot impreuna cu spanacul.
Cateii de usturoi se curata, se taie bucatele si se calesc in 2 linguri de ulei.
Adaugam amestecul maruntit de spanac, ciuperci si hrisca iar peste acesta turnam laptele in care am dizolvat amidonul.
Asezonam cu sare si piper dupa gust, amestecam in continuu si fierbem sosul la foc mic cca 15 minute.
Intr-o craticioara separata fierbem soia in apa cu delicat. Scurgem bucatile de soia, le prajim apoi in ulei pana se rumenesc usor.
Servim mancarea de spanac, hrisca si ciuperci cu bucati de soia prajita.
Pofta buna!