Spanac cu lapte

de Lau in Mancaruri de legume, 15 Oct 2013 | 5891 vizualizari

 

Reteta ii apartine lui Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 1 capatana usturoi
  • 4 linguri faina
  • sare
  • 800 ml lapte
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu lapte:

Spanacul il alegem,ii rupem coditele si il spalam bine,

Punem apa si sare intr-o cratita si cand incepe sa fiarba adaugam spanacul,lasam sa fiarba cateva clocote dupa care il scurgem bine de apa si il tocam,

Intr-o tigaie adaugam ulei si cand sa incalzit adaugam usutoiul curatat si pisat,lasam cateva secunde(avem grija sa nu se arda)adaugam faina si amestecam,lasma sa se prajeasca putin dupa care adugam treptat  300 ml de laptele,lasam sa fiarba cca 2 min dupa care adaugam spanacul si restul de lapte treptat,

Adaugam sare dupa gust si lasam cca 3-5 min(pana incepe sa clocoteasca)

Servim cu oua ochiuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Lau 1

15.10.2013, 22:28

Lia_ 1

16.10.2013, 15:33

cam asa il fac si eu.super

Lau 1

17.10.2013, 10:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei copti cu smantana