mai ales primavara cand este proaspat devine o bunatate si un adaos de fier in plus in organism
Curatam spanacul de radacini si eventualele codite de la frunze care sunt mai mari,il spalam si il lasam sa se scurga.
Pregatim o oala cu 1 litru de apa cu sare(o lingurita)si punem la fiert . Cand a dat in clocot punem spanacul si-l lasam sa fiarba 10 min , dupa care strecuram si il tocam .
Pregatim si carnea: o taiem bucatele potrivite ca marime o condimentam si amestecam bine sa intre toate aromele in ea, punem vinul peste si o lasam 15 min .
Intre timp taiem sunculita cubulete, punem totul (carnea si sunculita) intr-o cratita cu ulei de masline la prajit cu capacul pus .
Curatam si tocam legumele, dar sa nu uitam sa ne uitam la cratita cu carne sa nu se arda, punem totul peste carne si amestecam si lasam pana ce toate legumele au inceput sa se inmoaie.
Punem peste ciupercile si spanacul ,amestecam , eventual condimentam daca mai este nevoie, tocam usturoiul feliute si il adaugam.
.....si ce sa spun ....pofta buna!
Combinatia merge si cu mamaliguta sau cous cous