Spaghetti cu hamsii, capere si pesmet

de aura78 in Spaghete, 11 Mar 2014 | 2691 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  • 400 g spaghetti
  • - 8 filete de hamsii ( conserva)
  • - 5 linguri de pesmet
  • - 10 capere
  • - 1 catel de usturoi
  • - 8 linguri de ulei de masline
  • -patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu hamsii, capere si pesmet:

Pune o oala mare cu apa la fiert.Cand apa fierbe adauga o lingura de sare groasa.Cand apa incepe din nou sa fiarba adauga spaghettlele si lasa-le sa fiarba timpul indicat pe ambalaj .

Taie usturoiul marunt si punel la calit in uleiul de masline .Cand incepe sa se coloreze adauga hamsiile.caperele .Cand hamsiile s-au topit adauga pesmetul si patrunjelul taiat marunt .

Adauga spaghetele fierte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu hamsii, capere si pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu peste