Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoi

de mirela0911 in Spaghete, 3 Mai 2015 | 5022 vizualizari

COMENTARII (20)

Andreea Baraboi 1

03.05.2015, 16:03

ff bune

Valclaudia 1

03.05.2015, 16:03

arata wow!

MotanLaOale 1

03.05.2015, 16:22

bune bune

Bya Ralu 1

03.05.2015, 16:25

super

Cris2711 1

03.05.2015, 16:27

arata de numa ,numa de bine

Adele 1

03.05.2015, 16:29

mirela0911 1

03.05.2015, 16:35

Multumesc!

Gherca Daniela 1

03.05.2015, 16:54

bune!

Catalina L 1

03.05.2015, 16:54

buna combinatia

miki_a 1

03.05.2015, 17:49

Bun, bun!

Bucataras Medi 1

03.05.2015, 19:15

bune!

Rocsi 1

03.05.2015, 19:52

Corinuta 1

03.05.2015, 20:28

bun tot ce ai pus acolo

mihaelar63 1

03.05.2015, 21:31

Ce bine arata !!! Parca sunt desenate Categoric sosesc la masa

diaconta 1

03.05.2015, 21:58

Ce bun o fi fost

dantes 1

04.05.2015, 07:51

Bune!

mirela0911 1

04.05.2015, 09:26

Va mulțumesc!

anca_rm 1

04.05.2015, 09:41

super bunn

simona72 1

04.05.2015, 10:26

tareeee buneeee!

mirela0911 1

04.05.2015, 14:30

Multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă cu smantana