Spaghete cu sos Ragu

de andreea_angelo in Spaghete, 9 Dec 2012 | 5520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g spaghete
  • 200g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos Ragu:

Carnea tocata se caleste intr-o tigaie,dupa cateva minunte,adaugam ceapa tocata marunt,iar morcovul si cartoful taiati cubulete mici.

Dupa ce s-au calit toate adaugam sucul de rosii si mai lasam sa fiarba cateva minunte,la final punem in sos sare si piper.

Punem spaghetele la fiert in apa clocotita cu sare,timp de 7-8 minunte,cand sunt gata,le scurgem si le punem in tigaie peste sosul ragu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos Ragu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos ragu la borcan gatit la slow cooker Crock Pot