- 500 g spaghete;
- 70 g unt;
- 100 g cascaval;
- 100 g branza de burduf;
- 200 g telemea de vaca;
- 400 ml smantana pentru gatit;
- 500 g ciuperci congelate;
- sare roz de Himalaya si verdeturi de provence;
- piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de branzeturi si ciuperci:
- Am dat telemeaua si cascavalul pe razatoare, iar branza de burduf am rupt-o in bucati mai mici.
- Am pus untul taiat cubulete intr-o tigaie wok si, cand s-a topit, am adaugat ciupercile congelate.
- Am lasat sa se inmoaie ciupercile si sa se evapore din apa, apoi am adaugat smantana pentru gatit, branzeturile si condimentele.
- Am fiert sosul 10 min.
- Intre timp, am pregatit spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.
- La final, am adaugat spaghetele peste sos si le-am amestecat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de branzeturi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.