Cand stam mai bine cu timpul preparam noi sosul ,cand nu avem timp suficient apelam la sosurile Barilla.Sunt foarte bune si un borcan de 400 gr. e suficient pentru noi doi.
Apoi mai este nevoie de branza rasa Gouda si Emmentaler .
Intai se pune apa la fiert ,intr-o oala mijlocie, pentru spaghete.
Cand fierbe se introduc spaghetele in ea si se lasa la fiert dupa instructiunile de pe pachet.
Se fierb la foc mediu, cand sunt gata se strecoara de apa.
Intr-o oala se pune ulei de masline,cam doua linguri si cand s-a incins se adauga usturoiul pisat. Se caleste dar nu prea mult, altfel primeste un gust amar.
Apoi se adauga rosiile, sosul Basilico, sarea si piperul.
Apoi se adauga un pahar cu apa.
Se lasa sa fiarba la foc mic,pana se formeaza un sos.
Apoi se adauga spaghete peste sos si se adauga smantana.
Se adauga si cele doua tipuri de branza rasa.
Se orneaza cu busuioc.
Se serveste cu o salata verde proaspata .
1
In apa in care gatesti Spaghete se pune putin ulei,asa nu se lipesc una de cealalta.
2
Trebuie sa fie "al dente"
3
In salata se pot adauga si rosii.
4
branza se poate pune si jumatate peste Spaghetti iar cealalta jumatate se pune intr- un castronel si se serveste pe masa.