Spaghete cu perisoare si sos de rosii

de mimmi in Spaghete, 4 Dec 2011 | 4005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • spaghete ,
  • apa,
  • sare,
  • 1 lingura ulei,

Pentru perisoare:

  • 250g carne tocata,
  • 1 ou,
  • 1 lingura orez,
  • sare,piper,

Pentru sos:

  • 1 ceapa,
  • 3-4 catei usturoi,
  • 1 ardei ,
  • 250 ml bulion,
  • 1 lingura zahar,
  • sare,
  • busuioc,
  • 1 lingura faina,
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu perisoare si sos de rosii:

Punem apa la fiert cu putina sare in doua craticioare. Cand dau in clocot intr-una se pun spaghetele si se fierb,se strecoara si se amesteca cu 1 lingura ulei. In cealalta se pun perisoarele care se prapara astfel: Se amesteca carnea cu oul,orezul,sare si piper,se formeaza mingiute. Calim ceapa si usturoiul tocate marunt,adaugam 1/2 din bulion,zahar,sare si busuioc si se lasa putin la fiert. Facem o ingroseala din faina si restul de bulion,turnam ingroseala peste sos si fierbem cca 5 minute. Le servim impreuna,presarand patrunjel proaspat.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu perisoare si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ghebe