Spaghete cu fenicul, rosii si ton

de laylalala in Spaghete, 27 Ian 2011 | 9388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr spaghete
  • 1 lingura ulei de masline cu piper
  • 1 lingura unt
  • 1 fenicul, tocat
  • 4 rosii, tocate
  • 1 conserva (195 gr) ton, maruntit
  • sare, dupa gust
  • busuioc maruntit
  • patrunjel maruntit (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu fenicul, rosii si ton:

Pune spaghetele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj apoi scurge-le

Intr-o tigaie incinge uleiul impreuna cu untul. Adauga feniculul si lasa sa caleasca 6-7 minute, amestecand din cand in cand. Adauga rosiile apoi tonul. Mai lasa pe foc 5-6 minute. Presara [utin busuioc amruntit si amesteca. Ia tigaia de pe foc si adauga compozitia la spaghete

Serveste cu patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu fenicul, rosii si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si peste