Am vazut pe Facebook o idee de creative cooking si am incercat-o si eu. Rezultatul? Delicios!
Se pune apa la fiert cu sare si o lingurita de ulei si cand da in clocot se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Inainte de a pune spaghetele in oala, taiati crenvustii in bucatele de aproximativ 3 cm si bagati 3-4 fire de spaghete prin fiecare bucatica pana cand terminati bucatele de crenvusti.
Abia acum puneti pastele la fiert, cu tot cu crenvusti. In timp ce fierb pastele, tocti marunt ceapa si usturoiul si puneti la calit cu putin ulei. Dupa ce prin culoarea aurie, turnati rosiile tocate in bulion si amestecati.
Adaugati 2-3 linguri de apa fierbinte de la paste si cand scade opriti focul. Puneti busuioc si oregano deasupra. Scurgeti pastele si amestecati-le cu sosul. La alegere puteti pune fireste si cascaval ras deaspura.
Pofta buna!