Spaghete cu bacon

de aalliinnaa07 in Spaghete, 31 Mar 2012 | 5624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g spaghete
  • 400g smantana
  • 250-300g bacon afumat(salam afumat,sunca afumata)
  • 1 tub branza topita cu smantana
  • vegeta
  • ulei sau unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu bacon:

Pentru inceput se pune intr-o cratita pe foc apa in care se adauga sare, asa incat apa sa fie sarata, si dupa ce da in fiert se adauga spaghetele.
Pana se fierb spaghetele taiem baconul in cubulete si intr-o farfurie amestecam smantana cu vegeta dupa gust.

Intr-o tigaie se pune la calit baconul cu untul sau uleiul cateva min(5min).Dupa ce se caleste baconul punem branza topita si amestecam pana se topeste,apoi adaugam smantana amestecata cu vegeta si mai lasam pe foc 5-10 min.

Dupa ce e gata sosul se amesteca cu spaghetele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Sim0na 1

01.04.2012, 19:33

Bune, bune!

Angelina_Elena 1

01.04.2012, 19:44

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:46

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste dulci cu ardei copti