Un preparat foarte delicios și neașteptat de răcoros.
Pentru mini- chiftele
Pentru spaghete:
Carnea tocată se amestecă cu oul, uleiul, parmezanul, pesmetul, usturoiul, busuiocul, oregano, sare și piper și se modelează în mini- chifteluțe care se așează într-o tavă și se gătesc în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 10-15 minute.
Spaghetele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj în apă cu multă sare.
Într-o tigaie se sotează usturoiul 1 minut în ulei de măsline. Se adaugă roșiile în bulion și roșiile cherry, frunzele de busuioc, 1 polonic din apa în care au fiert pastele, pastele și mini-chifteluțele.
Se ia tigaia de pe foc și se adaugă mozzarella, parmezanul și, dacă mai este nevoie, încă puțin busuioc proaspăt.
Se consumă pe farfurii calde.