Spaghete bologneze

de ralu_ca in Spaghete, 9 Iun 2014 | 9078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet spaghete
  • 500 g carne tocata porc ( vita )
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pahar vin alb
  • 1 borcan rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete bologneze:

Intr-un vas am pus putin ulei si am calit ceapa taiata marunt si condimentata. Dupa ce s-a inmuiat am adaugat carnea tocata si morcovul dat prin razatoare si le-am lasat sa se prajeasca. Am adaugat si vinul si rosiile din borcan. Am lasat sa fiarba cu capac pana se evapora vinul. La final adaugam spaghetele ( pe care le-am preparat cf instructiunilor ), amestecam cu sosul si adaugam patrunjelul taiat marunt si busuioc. Deasupra se presara parmezan.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete bologneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Pie