Un gust deosebit,un aluat umed,merge in loc de piure ca o garnitura dar nu ar strica si o salata pe langa :)
Mai intai am incins cuptorul la 180°c.
Pe aragaz am topit untul intr-o craticioara apoi peste am adaugat faina si am amestecat continuu pana sa incorporat.
Am adaugat laptele si am amaestecat cateva minute pana sa legat apoi am dat deoparte de pe foc si am lasat putin sa se raceasca.
Am separat galebusurile de albusuri si le-am adaugat in compozitia racita unul cate unul,am amestecat bine,am adaugat cascavalul ras si condimentele.
Am batut albusurile spuma cu putina sare si le-am amestecat usor ptr a nu se lasa cu compozitia de galbenusuri.
Am uns cu unt o tava (puteti folosi de yena),am turnat compozitia si am introdus-o la cuptor la 180°c pentru 45 de minute.
Se manaca calda,inainte de a scadea din tava(compozitia se va lasa cu timpul :) ) impreuna cu o friptura si o salat snatoasa.
Sa aveti pofta!