Sote de morcovi

de kamy in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2011 | 24387 vizualizari

 

nu am mai facut demult si cum m-am cam saturat de carne....

 

INGREDIENTE

  • 0,500 gr.morcovi
  • 1 lg.unt
  • 1 ling.zahar
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de morcovi:

  Morcovii i-am spalat,i-am curatat,i-am taiat bucati mari asa incat sa intre de-a lungul in robotul de bucatarie.I-am ras cat mai mare si i-am pus intr-o tigaie adanca cu o lg de unt.I-am calit putin si am adaugat 2-3 lg.apa am pus capacul si am dat focul mic.Numai cand scade apa de tot se mai adauga inca 2-3 lg.daca e nevoie.

Intr-un ibric am pus ling.de zahar la caramelizat si am stins cu putina apa.

Cand morcovii sunt aproape fierti se adauga zaharul diluat,cateii de usturoi si sare dupa gust.Cand soteul e gata nu trebuie sa aiba lichid.

Se presara patrunjel,daca doriti.

Se poate manca garnitura la orice

Eu l-am mancat simplu iar restul familiei, cu tocanita de pipote si inimi.

pofta buna!!!!

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

morcovii se pot taia rondele sau julien.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi in crusta de malai