nu am mai facut demult si cum m-am cam saturat de carne....
Morcovii i-am spalat,i-am curatat,i-am taiat bucati mari asa incat sa intre de-a lungul in robotul de bucatarie.I-am ras cat mai mare si i-am pus intr-o tigaie adanca cu o lg de unt.I-am calit putin si am adaugat 2-3 lg.apa am pus capacul si am dat focul mic.Numai cand scade apa de tot se mai adauga inca 2-3 lg.daca e nevoie.
Intr-un ibric am pus ling.de zahar la caramelizat si am stins cu putina apa.
Cand morcovii sunt aproape fierti se adauga zaharul diluat,cateii de usturoi si sare dupa gust.Cand soteul e gata nu trebuie sa aiba lichid.
Se presara patrunjel,daca doriti.
Se poate manca garnitura la orice
Eu l-am mancat simplu iar restul familiei, cu tocanita de pipote si inimi.
pofta buna!!!!
1
morcovii se pot taia rondele sau julien.