Sote de mazare cu piept de pui

de nadina73 in Pui, 14 Ian 2011 | 9154 vizualizari

 

O mancare simpla,rapida si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1-2 bucati piept de pui
  • 1 cutie de mazare mare
  • 1 ceapa mare
  • 200 pasta de tomate
  • marar tocat(din congelator)
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia ardei dulce
  • puitn ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de mazare cu piept de pui:

Se taie felii pieptul de pui, se condimeteaza cu sare si piper si se prajeste pe gratar pe ambele parti (sau in tigaie) dupa care se taie cubulete (ce-i drept au papat si copii din el,asa cald)

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei se pune boia dulce  dupa care mazarea (cu tot cu apa din cutie)

Se pun bucatile de piept de pui se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute dupa care se pune pasta de tomate si mararul,se mai da un clocot si gata.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

La Ancuta 1

15.01.2011, 00:11

am facut recent, dar vreu si de la tine ca tare imi place

tanyapatap 1

15.01.2011, 15:19

mamaieelena 1

15.01.2011, 22:26

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gratin de piept de pui