Pui crocant și aromat

de georgiaskitchen in Pui, 25 Ian 2014 | 3492 vizualizari

 

Această rețetă o am de pe blogul Laurei Sava. Foarte bună, dar interzisă celor care sunt la dietă, adică mie...:)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 100 g pesmet
  • 150 g iaurt (am avut 140g)
  • ulei pentru prăjit
  • o linguă rasă de sare
  • un vârf de cuțit piper măcinat
  • 1 linguriță boia dulce
  • 1linguriță oregano
  • 1 linguriță praf de usturoi (eu nu am pus)
  • 1 linguriță boia iute (opțional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui crocant și aromat:

Spălați pieptul de pui, îl uscați cu un șervet de bucătărie îl tăiați în bucăți potrivite și îl puneți cu iaurtul într-un vas la marinat cel puțin 30 min. 

Amestecați pesmetul cu condimentele și treceți carnea prin acesta apăsând ușor. 

Puneți pe foc o tigaie cu ulei și când acesta s-a încins prăjiți pe  rând bucățile de carne pe care apoi le scoateți pe o hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei. 

Le puteți servi cu sos de usturoi, cu maioneză sau ketchup și bineînțeles înaoțite de o porție generoasă de cartofi prăjiți.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant și aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

simona72 1

25.01.2014, 19:05

Super!!

georgiaskitchen 1

25.01.2014, 19:10

Da laura_n...

Rocsi 1

25.01.2014, 20:46

Mmm ce bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]