Sos tzatziki

de Angelina_Elena in Sosuri, 11 Mai 2013 | 7650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g iaurt grecesc
  • 4 castraveti mari
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos tzatziki:

Spalam castravetii, iar pe 3 dintre ei ii curatam de coaja.

Ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari si ii punem la scurs intr-o strecuratoare.

Intr-un bol punem usturoiul pisat, sarea, piperul, patrunjelul uscat, uleiul de masline si iaurtul.

Adaugam castravetii scursi bine si amestecam usor.

Dam sosul la rece pana la servire.

Noi l-am servit cu paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Rocsi 1

11.05.2013, 20:59

GeorgiaA 1

29.01.2014, 18:06

Si al patrulea castravete unde este?

Angelina_Elena 1

30.01.2014, 01:02

Imi cer scuze!! Cel de-al 4-lea l-am spalat si fara sa il curat l-am dat pe razatoare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos tzatziki