Sos pentru friptura de miel

de Sylvia in Clasice, 18 Apr 2014 | 23387 vizualizari

COMENTARII (23)

Sylvia 1

18.04.2014, 14:21

Am venit in graba cu un sos pentru friptura de miel va doresc spor in toate si Sarbatori Fericite, mai apar eu asa pe fuga cu o reteta ceva

Satisfyyourcravings 1

18.04.2014, 14:32

Wow! Ce arome! O minunatie! Cred si eu ca e nevoie de cineva special in bucatarie specializat pe sosuri daca e mai complicat.

simonacallas 1

18.04.2014, 14:45

Ce frumos, ce elegant

laura_n 1

18.04.2014, 15:16

Paste fericit si voua, Silvia!

Constelatialeu 1

18.04.2014, 15:31

Cat sunt eu de conservatoare in privinta condimentelor,cred ca asa ceva mi-ar place..

babi5 1

18.04.2014, 15:59

Bun tare

Sylvia 1

18.04.2014, 16:03

va multumesc de urari asemenea va doresc fetelor dragi !

Sylvia 1

18.04.2014, 16:04

Cleme daca si pe tien te-am multumit cu sosul asta ma declar pe deplin multumita de reteta mea e f bun si cu arome subtile.

Constelatialeu 1

18.04.2014, 16:17

Cu siguranta mi-ar place,dar ramane pentru la anul sa-l testez,ca acum doar trantresc mielul in tava si la cuptor cu el...

simona72 1

18.04.2014, 16:47

Cred ca este o minunatie! Il salvez si il fac in alta zi cand voi avea supa de vita!!

Micutza Luana 1

18.04.2014, 16:48

mm yammii

Merisor 1

18.04.2014, 16:55

Ce sos bun ai pregatit! sa tot mananci miel cu astfel de sos!

Romanita 1

18.04.2014, 17:26

Mie î-mi place friptura de miel numai cu sosul pe care si-l lasa friptura sa miroasa bine a miel. Când incepi cu combinati î-si pierde din originalitate, eu asa am mâncat de fiecare Paste la mama acasa, sarbatori fericite.

Bya Ralu 1

18.04.2014, 18:19

bunnnnn

Ina 1

18.04.2014, 18:55

Merita incercat!
Place vasul

Sylvia 1

18.04.2014, 19:14

Ina si mie imi place mult vasul e o sosiera speciala luata de la un magazin de antichitati , tot lucurile vechi sunt mai bune

Sylvia 1

18.04.2014, 19:15

Fetelor cand o sa aveti timp si chef sa testati reteta chiar e buna si cam pe stilul acesta se fac toate sosurile de baza din gastronomia franceza, o sa pun mai multe retete ca am vazut ca in bucataria romaneasca nu se pune inca mare accent pe sosuri

Sylvia 1

18.04.2014, 19:16

Romaniat friptura de miel este buna oricum si oriunde daca o mananci alaturi de cei dragi, spor in toate iti doresc si Sarbatori fericite.

ralu_ca 1

18.04.2014, 20:58

Bunica 1

18.04.2014, 21:57

Rocsi 1

18.04.2014, 22:09

MIUTA 1

18.04.2014, 23:52

Cred ca e grozav,trebuie neaparat incercata reteta

christyansen 1

11.04.2015, 21:14

f bun bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ouă vopsite natural - Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște